Kulørte Lamper

Sådan kan du bruge kulørte lamper året rundt

Dekorationsbelysning og farvede lamper kan skabe unikke oplevelser, uden at det kræver alverdens viden om belysning. Det er derfor en nem løsning som anvendes i mange hjem, på flere tider af året. Lige fra sommerfesten med lyskæder langs hækken, til den store julefest med farvede lamper rundt omkring huset.

Udover at være en nem løsning, er det i mange tilfælde også en økonomisk fordelagtig løsning. Lyskæder kan fås i mange forskellige udgaver. Nogle modeller har indbyggede lamper med enten hvide eller farvede pærer, mens andre giver brugeren mulighed for at udskifte pærerne løbende.

Det kommer derfor meget an på, hvad man har af behov og ønsker til sin belysning. Kulørte lamper kan bruges til mange forskellige slags begivenheder, og med moderne LED teknologi er du sikret en lyskilde som vil holde i mange år frem.

Skru op for julehyggen med farvede lyskæder

For mange, er julen lig med hygge, god mad og kulørte lamper indendørs og udendørs. I de større byer kan man ofte opleve store lysopsætninger som kommer alle byens borgere til glæde og gavn. Denne magiske oplevelse kan du i mange tilfælde lade dig inspirere af, og gøre kunsten efter i dit eget hjem.

Rundt omkring i de mange villakvarterer, kan man opleve julelys i større og mindre grad. Nogle enkelte tager denne disciplin til et højere niveau, og bygger et nærmest professionelt lysshow omkring deres hjem. De fleste af disse entusiaster er startet med en énkelt lyskæde, og fik derefter smag for denne særlige hobby.

Med udendørs festbelysning er du klar til havefesten

Udover at være en velkendt løsning om vinteren, kan lyskæder i høj grad også anvendes om sommeren. En havefest kan tages til et nyt niveau ved at tilføje en lyskæde med enten hvide eller farvede pærer. Man ser ofte denne type belysning i film, med god grund. Det kan skabe en magisk atmosfære som gør at aftenen bliver mere speciel.

Vær opmærksom på at den lyskæde med kulørte lamper som du vil anvende, kan holde til udendørs brug. Dette kan du sikre dig, ved at undersøge lampens IP klassificering, som gerne skal være på minimum IP44.

De fleste udendørs lyskæder skal bruge 230 volt for at fungere, hvilket gør dem særdeles velegnet i de fleste hjem. Det kræver nemlig blot et almindeligt vægudtag eller stikdåse, for at tilføre strøm til lyskæden.

En udendørs lyskæde kan dermed bruges året rundt. Hvis du anvender en lyskæde med udskiftelige lyskilder, kan du med fordel anvende farvede pærer til fest og jul, og almindelige hvide pærer resten af sæsonen.

Skru op for julehyggen med farvede lyskæder